VR: Juna on turvallisin tapa matkustaa Lappiin – 14 uutta yöjunavuoroa syksyllä

VR: Juna on turvallisin tapa matkustaa Lappiin – 14 uutta yöjunavuoroa syksyllä

Syysloma- ja ruskasesonki on nurkan takana ja moni suunnittelee matkaa pohjoiseen. Ennustettua paremman kysynnän vuoksi VR tuo myyntiin ylimääräisiä yöjunavuoroja Kolariin ja Rovaniemelle syys–lokakuulle. Vuorot on suunniteltu siten, että ne mahdollistavat myös viikonlopun ruskamatkat pohjoiseen. Yöjunalla matkustat turvallisesti omassa makuuvaunussasi ja voit myös kuljettaa oman autosi mukaan reissuun autovaunussa.

Omassa makuuhytissä yöjunan kyydissä matkustaminen on tämän hetken turvallisin tapa lähteä lomailemaan pohjoiseen.

- Yöjunalla voi matkustaa huoletta oman porukan kesken ilman ylimääräisiä kontakteja. Hyteissä on omat wc-tilat ja suihkut, ruuat voi tilata ovelle ravintolavaunusta ilman kontakteja. Perillä voit hypätä suoraan omaan autoon ja jatkaa matkaa valitsemaasi kohteeseen. Yöjuna on korona-aikana äärimmäisen turvallinen matkustusmuoto, matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola toteaa.

VR:llä on tällä hetkellä yhteensä yli 100 toimenpidettä, joilla parannamme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuutta. Uusin näkyvä turvallisuustoimenpide on kauko- ja lähiliikenteen kasvomaskisuositus.

- Omassa makuuhytissä maskia ei kuitenkaan tarvitse käyttää, mutta suosittelemme käyttöä muualla junassa liikkuessa. Yöjunien makuuhyttejä myydään tällä hetkellä ainoastaan omalle seurueelle tai yhden asiakkaan käyttöön.

Syyskuulle lisätyt 6 uutta yöjunavuoroa ovat jo myynnissä ja lokakuun 8 uutta lisävuoroa tulevat ensi viikolla tiistaina 8. syyskuuta klo 10 myyntiin. Samalla myyntiin tulevat loppuvuoden kauko- ja lähiliikenteen päiväjunat ajalle 25.10.–12.12.

- Syksyn reissu kannattaa varata ajoissa, etenkin autopaikat menevät nopeasti. Kaikissa uusissa myyntiin tulleissa yöjunissa on sekä makuu- että autovaunuja. Autovaunuja on lisätty jo aiemmin myyntiin tulleisiin yöjunavuoroihin. Makuu- ja autopaikat voi varata verkkosivuiltamme vr.fi:stä.

(Kuvituskuva)

Nurminen Logistics avaa uuden junareitin Kiinan Chongqingiin

Nurminen Logistics avaa uuden junareitin Kiinan Chongqingiin

Kansanedustaja iloitsee Itä-Suomen vahvasta tahtotilasta Itäradan suunnittelun rahoitukseen

Kansanedustaja iloitsee Itä-Suomen vahvasta tahtotilasta Itäradan suunnittelun rahoitukseen