Väylä: Pääradan huoltotyöt Tampereen ja Riihimäen välillä jatkuvat elokuussa

Väylä: Pääradan huoltotyöt Tampereen ja Riihimäen välillä jatkuvat elokuussa

Väyläviraston mukaan Tampere-Riihimäki -rataosuudella tehdään vaihteiden huoltotöitä poikkeuksellisesti liikennekatkoissa. Elokuun liikennekatko on 9.-27.8.

Pääradan säännölliset huoltotyöt tehdään tänä vuonna ennalta suunniteltujen liikennekatkojen aikana. Liikennekatko merkitsee, että useita junavuoroja on peruttu. Tiheästi liikennöidyllä pääradalla liikennekatko huoltotöille on paikallaan, sillä näin varmistetaan parempi ennakoitavuus, turvallisuus ja työn laatu.

Elokuun liikennekatkossa töitä tehdään kolmen viikon aikana. Tänä vuonna yksi vastaavanlainen huoltokatko on vielä marraskuussa. Edellinen toteutettiin toukokuussa.

Liikennekatkojen suunnittelu tehdään yhdessä rautatieliikenteen harjoittajien kanssa.

Elokuun katkot ovat ajalla 9.-27.8. Lähiliikenteen junavuorot Riihimäen ja Tampereen väliltä on peruttu arkisin klo 10-14. Niille on päivittäin tarjolla yksi korvaava bussikuljetus molempiin suuntiin. Lähijunat Helsingin ja Riihimäen välillä ajetaan normaalisti.

Korvaavat bussiyhteydet ja aikataulut on päivitetty VR:n myyntikanavien matkahakuun. Lisätietoa korvaavien bussikuljetusten pysäkeistä ja aikatauluista löytyy TÄÄLTÄ.

(Kuva: Pekko Oksanen)

HKL:n yhtiöittäminen siirtyy poliittiseen päätöksentekoon

HKL:n yhtiöittäminen siirtyy poliittiseen päätöksentekoon

HKL:  Sörnäisten metroasemalla alkaa lippuhallin perusparannus elokuussa

HKL: Sörnäisten metroasemalla alkaa lippuhallin perusparannus elokuussa