VR:lle uusi johtaja - "On ilo hypätä mukaan tähän junaan"

VR:lle uusi johtaja - "On ilo hypätä mukaan tähän junaan"

VR Group nimittää Markku Pirskasen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2024 ja raportoi toimitusjohtaja Elisa Markulalle.

Pirskanen tulee vastaamaan yhtiön taloustoiminnosta, mukaan lukien sisäinen ja ulkoinen raportointi, liiketoiminnan tuloksellisuuden hallinta ja investoinnit. Hänen vastuullaan ovat lisäksi rahoitus, IT sekä kiinteistöt.

Pirskasella on monipuolinen ja pitkä kokemus talousjohdon ja taloushallinnon tehtävistä vähittäiskaupan alalla ja ohjelmistoteollisuudessa. Pirskanen siirtyy VR:lle Manna & Co:n talousjohtajan roolista, aiemmin hän on työskennellyt CFOna Woodlylla, Tokmannilla, Hartela-Yhtiöissä, Martelassa, Finlaysonilla sekä IT-alalla muun muassa Comptelissa sekä F-Securella.

- Markku tuo vankan kokemuksensa talouden johtamisesta ja prosessien kehittämisestä tukemaan VR:n tavoitteita ja uudistumista. Olen iloinen, että saamme hänet mukaan johtoryhmäämme ja ohjaamaan taloustiimiämme. Toivotan Markun lämpimästi tervetulleeksi yhteiselle matkallemme kestävän liikkumisen ja logistiikan palveluyhtiöksi, toimitusjohtaja Elisa Markula sanoo.

- VR on kaikkien tuntema perinteikäs yhtiö muuttuvalla toimialalla. Yhtiö on nyt mielenkiintoisessa vaiheessa omalla uudistumismatkallaan.  Tavoitteeni on tukea yhtiön kehitystä ja suorituskyvyn parantamista edelleen ja näin luoda arvoa kaikille sidosryhmille. On ilo hypätä mukaan tähän junaan, Markku Pirskanen toteaa.

Tampereen ratikka varoittaa uusista ajojohtimista

Tampereen ratikka varoittaa uusista ajojohtimista

VR: Äänestä junasuosikkiasi!

VR: Äänestä junasuosikkiasi!