VR tarjoaa sujuvaa junamatkaa ovelta ovelle

VR tarjoaa sujuvaa junamatkaa ovelta ovelle

Kesäkuun lopulla Salon ja Vaasan paikallisliikenneliput saatiin myyntiin VR Matkalla -sovellukseen. VR:n sovelluksesta voi hankkia paikallisliikenteen lippuja nyt yhteensä 20 kaupunkiin.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme sujuvia matkoja juna-asemalle ja asemalta eteenpäin. Olemme solmineet paljon uusia yhteistyökumppanuuksia ja kehittäneet digitaalisia palveluitamme siten, että junamatkan lisäksi muiden liikennemuotojen lippuostokset onnistuvat nyt samasta paikasta, VR:n asiakaskokemuksesta ja palvelukehityksestä vastaava johtaja Marika Schugk toteaa.

VR on jatkanut kaupunkipyöräyhteistyötä HSL:n kanssa Espoossa ja Helsingissä. Junamatkustajat saavat VR Matkalla -sovelluksen kautta alennuksen kaupunkipyörien päivä- ja viikkopasseista koko kaupunkipyöräkauden ajan. Omaa pyörää suosivat matkustajat saivat jo keväällä vr.fi:hin ja VR Matkalla -sovellukseen uuden, toivotun ominaisuuden eli mahdollisuuden lisätä polkupyörä mukaan junamatkalle vielä junalipun oston jälkeen.

Junamatkustajat saavat 10 % alennuksen Lähitaksin, Menevän sekä Taxidatan taksimatkoista. Taksietu on voimassa lukuisilla juna-asemilla eri puolilla Suomea. VR:n yhteistyö Menevän kanssa on keväällä laajentunut Ouluun, Mikkeliin, Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Tampereelle.

VR tekee yhteistyötä Matkahuollon kanssa, jotta Suomen upeat luontokohteet olisivat entistä helpommin saavutettavissa joukkoliikenteellä. Vr.fi:n matkahaussa on mahdollisuus hankkia junamatkan lisäksi liput kaukoliikenteen yhteysbussiin, joka vie perille esimerkiksi hiihtokeskuksiin ja luontokohteisiin.

Useiden kotimaan kohteiden lisäksi vr.fi:n kautta voi hankkia yhteysbussiliput Ruotsiin Haaparanta-Tornion matkakeskukselle sekä Norjaan Tromssaan.

Yhteysbussien lisääminen jo aiemmin ostetulle junamatkalle on nyt mahdollista: kirjautuneet asiakkaat voivat lisätä junamatkansa yhteyteen bussimatkan vr.fi-sivun kautta.

Jos matka jatkuu junalta useisiin eri kohteisiin tai autoilun vapaus kutsuu jostain muusta syystä, VR ja Hertz tarjoavat junailijoille 15 % alennuksen vuokra-autoista. Palvelu on saatavilla 18 juna-asemalla eri puolilla Suomea, ja vuokra-autoksi voi useilla asemilla valita myös sähkö- tai hybridiauton.

VR mukana junineen Priden juhlinnassa

VR mukana junineen Priden juhlinnassa