Raidepuolue

View Original

VR: Junavuorot myynnissä alkukesään 2025 saakka

Joulun ja koko alkukesän junavuorot on avattu. Junalippuja on saatavilla 15.6.2025 asti ja joulun matkojen lisäksi hiihtoloman ja pääsiäisen matkat ovat nyt varattavissa.

Vuorot ovat nyt varattavissa 15.12.2024–15.6.2025 väliselle ajalle, mikä mahdollistaa esimerkiksi hiihtoloman sekä pääsiäisen matkojen suunnittelun ja ostamisen hyvissä ajoin. Mitä aiemmin omat matkansa varaa, sitä enemmän vuoroissa on valinnanvaraa ja edullisemmin matkan pääsääntöisesti saa. Yöjunavuorot ovat myynnissä 15.6.2025 saakka. 

- Tuomme tänä vuonna alkukesän päiväjunat myyntiin ennätyksellisen pitkälle aikavälille, kun lippuja on saatavilla aina kesäkuun puoliväliin saakka! Kevään matkoja suunnitellessa kannattaa pitää mielessä, että mahdollistamme sujuvat matkaketjut perille asti - junalla ja yhteysbussilla pääsee jo peräti 11 eri laskettelukeskukseen, mikä tekee kotimaanmatkailusta entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Joulun ajan junat täyttyvät nopeasti, joten matkat kannattaa varata mahdollisimman hyvissä ajoin, VR:n kaukoliikennejohtaja Piia Tyynilä toteaa. 

Junalla matkustaminen tarjoaa rentouttavan ja ympäristöystävällisen tavan kulkea halki Suomen. Junan kyydissä isommatkin matkatavarat, kuten sukset ja lumilaudat kulkevat mukana ilman ylimääräistä maksua. Esimerkiksi InterCity-junissa on erillisiä lukittavia kuljetuspaikkoja, joissa matkatavaroita voi säilyttää halutessaan pienellä pantilla. 

Joulu on junamatkustamisen huippusesonkia  

Joulu ja sitä ympäröivät pyhät ovat junamatkustamisen suosituinta sesonkia, joten omat matkat kannattaa varata mahdollisimman ajoissa erityisesti, jos mielessä on jokin tietty matkustuspäivä. Mitä aiemmin varaat matkasi, sitä enemmän junissa on valinnanvaraa. Erityisesti pohjoisen yöjunat ovat todella suosittuja.  

- Joulun osuessa tänä vuonna tiistaille, on myös vilkkaimmissa matkustuspäivissä enemmän hajontaa. Yöjunat ovat täyttyneet nopeasti. Nyt saatiin myyntiin päiväjunat sekä niiden myötä lisää tarjontaa ja vaihtoehtoja. Junissa erityistä joulun tunnelmaa, mutta kerromme siitä lisää hieman myöhemmin.