Raidepuolue

View Original

Kaupunkiliikenne: Matinkylässä metroaseman liukuportaita ja hissejä pois käytöstä

Kaupunkiliikenteen mukaan Matinkylän metroasemalta Ison Omenan kauppakeskukseen ja bussiterminaaliin vievät liukuportaat ja hissit ovat poissa käytöstä 23.-27.9., jonka aikana liukuportaiden yläpuolella olevat rakennustelineet puretaan pois.

Telineet on rakennettu kattorakenteiden huoltotöitä varten heinäkuun alussa. Aiemmin ilmoitettu ajankohta 9.-13.9. on siis muuttunut.

Viiden päivän sulun aikana puretaan pois heinäkuussa alkaneita varsinaisia huoltotöitä varten liukuportaiden yläpuolelle ja hissiauloihin rakennetut rakennustelineet ja pölysuojat. Huoltotöissä on uusittu paloilmaisinjärjestelmä.

Samalla on huollettu valaistusta ja tehty toimenpiteitä, jotta valaisimia on jatkossa aiempaa helpompi huoltaa. Telineiden ja suojien avulla liukuportaat ja hissit on pystytty pitämään matkustajien käytössä varsinaisten huoltotöiden aikana.

Säännölliset huoltotyöt ja kunnossapito takaavat aseman luotettavan toiminnan ja turvallisuuden. Huoltotöillä ei ole vaikutusta metroliikenteeseen.

- Pääset sulun ajan metroon Matinkylässä toiselta sisäänkäynniltä eli Tynnyritien ja uimahallin puolelta, Kaupunkiliikenne toteaa tiedotteessaan.